De markt verandert continue, dat is een gegeven. Wie zich daarbij het beste aanpast behaalt het meeste voordeel; ook dat is een gegeven.

Wij leveren u een infrastructuur die uw ambities ondersteunt, aangepast op uw onderneming, uw doelstellingen en lange termijn visie en u bewegingsvrijheid geeft om te reageren op de markt. U niet beperkt, maar u de mogelijkheden geeft om snel te navigeren, besluiten en executeren.

We onderzoeken de markt op mogelijkheden en ontwikkelen alternatieven, maken de blauwdruk die we samen met u en onze experts verder uitwerken.  Voor uw beste en toekomstvaste ICT-beleving.

We hebben ruimschoots onze sporen verdiend in Cloud, Microsoft, Unix/Linux, workspace automation en application delivery. We zijn bekend met de voordelen én de valkuilen van SaaS, PaaS en IaaS en andere varianten en kunnen samen met uw experts de juiste afweging maken.

Daarnaast hebben we ruime ervaring in complexe verander- en implementatie projecten, en weten hoe te verbouwen terwijl de winkel open blijft. Altijd staat ons voor ogen om te leveren op onze beloftes, waardoor u de transformatie van uw ICT-omgeving zorgeloos aan ons kunt overlaten. Daarvoor kennen we de experts die ons gedachtegoed steunen en een vlekkeloze implementatie verzorgen.

Zodat ú succesvol kunt blijven, en wij natuurlijk ook. Zo doen wij dat.

Wim Huijbers

Wim Huijbers

Managing Director

Arteq is in 2010 opgericht door Wim Huijbers die zijn sporen als technisch manager verdiende bij bedrijven als Philips, Sun microsystems (nu Oracle), Exodus, Triple P, GlidePath en van Gansewinkel.

Wim Huijbers heeft een diepe interesse in de mens achter de ICT vraag, waarbij zijn overtuiging is dat begrip van de persoon en de organisatie tot een beter begrip leidt van de vraagstelling. Deze natuurlijke interesse in combinatie met een diepgaande vak- en productkennis leidt herhaaldelijk tot kwalitatief en financieel betere oplossingen dan die van concurrenten.

Dat is dan meteen ook de waarde die Arteq klanten biedt.