ICT betekent data. Verzamelen, opslaan en bewerken van gegevens om doelen te bereiken: producten en diensten naar de markt brengen, klanten binden en informeren, en continue verbeteren.

Om dit te bereiken willen bedrijf over steeds meer data beschikken, en is de wijze waarop die data gebruikt wordt continue aan wijzigingen onderhevig. Data die vandaag essentieel is om een product te maken, kan morgen verouderd zijn. Data die vandaag niet relevant lijkt te zijn kan morgen de weg naar een nieuwe dienst wijzen. Data is de sleutel naar ons succes.

Ieder bedrijf dient te bepalen hoe om te gaan met die data, maar dat het hebben van data een goudmijn kan zijn is een gegeven. Dit gegeven veroorzaakt binnen veel bedrijven een verzamel- en bewaardrift met hevige consequenties voor de ICT-afdeling. Hoe en waar worden al die gegevens opgeslagen? Hoe wordt voorkomen dat het gegevens volume niet remmend werkt op de dagelijkse operatie? Hoe beschermen we al die gegevens tegen oneigenlijk gebruik?  Hoe wordt voldaan aan wet- en regelgeving? Hoe wordt voorkomen dat data-opslag en -processing een gat in het ICT-budget slaat?

Wij helpen onze relaties al jaren met oplossingen voor complexe opslag vraagstukken. Uitgaande van uw bedrijfsdoelstellingen en lange termijn visie, technische en commerciële mogelijkheden bepalen we samen met u de beste weg naar de toekomst.

Zodat u slagvaardig en succesvol kunt blijven. En wij ook!