Whitepaper actieve databescherming

Organisaties willen – of moeten – steeds meer data vastleggen. Om te kunnen analyseren, voorspellen, services, producten of garantie te kunnen leveren bijvoorbeeld. Of om aan wettelijke bepalingen te voldoen. Bedrijfsprocessen worden meer en meer gedigitaliseerd en nieuwe ontwikkelingen zoals IoT (Internet of Things) zorgen voor nog sterkere groei.

Bij ongewijzigd beleid raakt u vroeg of laat grip kwijt op het stuwmeer aan data wat uw organisatie op deze manier opbouwt. In dit whitepaper beschrijf ik de belangrijkste achterliggende aspecten, methodieken en technieken van een succesvolle data management strategie. Ik geef praktische tips en adviezen op basis van mijn ervaring in de inrichting en optimalisatie van complexe ICT-omgevingen in onder andere de overheid, gezondheidszorg, educatie, industrie en zakelijke dienstverlening.

Ik hoop u hiermee een goed begrip te kunnen geven van de wereld van databeheer en u handvatten te verschaffen om deze problematiek pragmatisch en slagvaardig aan te pakken.

Ik wens u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Wim Huijbers
Arteq

Whitepaper actieve databescherming

Download uw gratis whitepaper