Over Arteq

De markt verandert continu, dat is een gegeven. Wie zich daarbij het beste aanpast behaalt het meeste voordeel.

Wij leveren u een IT-infrastructuur die uw ambities ondersteunt en is aangepast op uw onderneming, uw doelstellingen en lange termijn visie en u bewegingsvrijheid geeft om snel te reageren op de markt. Een omgeving die u niet beperkt, maar u de mogelijkheden geeft om snel te navigeren en executeren.

We onderzoeken de markt op mogelijkheden en ontwikkelen alternatieven, en maken de blauwdruk die we samen met u en onze experts verder uitwerken. Voor uw beste en toekomstvaste IT-omgeving.

We hebben ruimschoots onze sporen verdiend in cloud, Microsoft, Unix/Linux, workspace automation en application delivery. We zijn bekend met de voordelen én de valkuilen van SaaS, PaaS en IaaS en andere varianten en kunnen samen met uw experts de juiste afweging maken.

Daarnaast hebben we ruime ervaring in complexe verander- en implementatieprojecten, en weten hoe te verbouwen terwijl de winkel open blijft. Wij doen wat we beloven, waardoor u de transformatie van uw ICT-omgeving zorgeloos aan ons kunt overlaten. Daarvoor schakelen we de juiste experts in die ons gedachtegoed steunen en een vlekkeloze implementatie verzorgen.

Zodat ú succesvol kunt blijven, en wij natuurlijk ook. Zo doen wij dat.

Wim Huijbers

Wim Huijbers

Managing Director

Arteq is in 2010 opgericht door Wim Huijbers die zijn sporen als technisch manager verdiende bij bedrijven als Philips, Sun Microsystems (nu Oracle), Exodus, Triple P, GlidePath en Van Gansewinkel.

Wim Huijbers heeft een diepe interesse in de mens achter de ICT vraag, waarbij zijn overtuiging is dat begrip van de persoon en de organisatie tot een beter begrip leidt van de vraagstelling. Deze natuurlijke interesse in combinatie met een diepgaande vak- en productkennis leidt herhaaldelijk tot kwalitatief en financieel betere oplossingen dan die van concurrenten.

Dat is dan direct ook de toegevoegde waarde die Arteq klanten biedt.

Peter Weertman

Peter Weertman

Business Development

Peter heeft ruime ervaring als commercieel manager voor internationale IT-organisaties als Fokker, ICL (n Fujitsu), Sun Microsystems (nu Oracle), Silicone Graphics, Exodus en GlidePath en daarnaast als adviseur een groot aantal IT-organisaties ondersteund in noodzakelijke verandertrajecten.

Peter zijn interessegebied ligt hem op het vlak van het vraagstuk: hoe kan IT de business optimaal ondersteunen en hoe zorgen we ervoor dat veranderingen als succes worden ervaren. Door de business vraag goed te begrijpen en de gebruiker niet uit het oog te verliezen komen we tot de beste oplossing. Met in het achterhoofd welke waarde kunnen wij creëren met de oplossing.

Zijn business kennis en een brede interesse in de IT-problematiek maken hem een uitstekende gesprekspartner om samen met de klant, Arteq team en partners tot de beste oplossing te komen. Dat is dan direct ook de toegevoegde waarde die Arteq klanten biedt.