Beheer & Diensten

Als betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de branche, is Arteq uw vertrouwde keuze als het gaat om het beheer en de diensten voor datamanagement. We hebben een bewezen staat van dienst en hebben samengewerkt met diverse organisaties om hun datamanagementprocessen te optimaliseren en te beheren. Onze experts hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van datamanagement en zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten. 

Ervaring & Expertise

Bij Arteq kunnen we terugkijken op een lange geschiedenis van succesvolle projecten en tevreden klanten. Onze ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren en organisaties van uiteenlopende omvang. We begrijpen de complexiteit van datamanagement en zijn vertrouwd met de uitdagingen die zich kunnen voordoen. Onze experts hebben de kennis en expertise opgebouwd om effectieve oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Arteq Remote Management Services (ARMS)

Arteq biedt u de Arteq Remote Management Services (ARMS) service, een speciaal ontworpen dienstverlening waarmee u volledige controle krijgt en behoudt over uw datamanagementomgeving. 
Met ARMS streven we ernaar om u te ontlasten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en waar u goed in bent.

Expertise

Met ARMS kunt u profiteren van verschillende niveaus van ondersteuning die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Samen bepalen we vooraf op welk niveau en welke dienstverlening u wenst, zodat we een op maat gemaakte Service Level Agreement (SLA) kunnen opstellen. Hierin worden onder andere de responstijden en andere relevante afspraken vastgelegd.

Daarnaast bieden we u maandelijkse rapportage over de prestaties van de afgelopen periode, zodat u altijd inzicht heeft in de voortgang en resultaten. Op deze manier kunt u vertrouwen op een transparante en gestructureerde dienstverlening die specifiek is afgestemd op uw behoeften en verwachtingen.

Data Integration, Migration & Transformation

Onze expertise ligt in het integreren, migreren en transformeren van data.

Of het nu gaat om het consolideren van data uit verschillende bronnen, het migreren van data naar een nieuwe omgeving of het transformeren van data voor specifieke doeleinden, onze experts kunnen u ondersteunen bij het succesvol uitvoeren van deze taken.

Master Data Management
inclusief datakwaliteit

Het effectief beheren van uw master data en het waarborgen van datakwaliteit zijn essentieel voor uw organisatie.

We bieden diensten voor het opzetten en beheren van een solide master data management proces, inclusief het definiëren van datakwaliteitsstandaarden en het uitvoeren van datakwaliteitscontroles.

 

Data-Storage-2.jpg

Data Architecture & Engineering

We bieden diensten op het gebied van data-architectuur en -engineering om ervoor te zorgen dat uw datamanagementomgeving optimaal is ontworpen en functioneert.

Onze experts helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een solide data-architectuur, en zorgen ervoor dat uw data-engineeringprocessen efficiënt en effectief verlopen.

Business Intelligence

Onze experts hebben ervaring met het bouwen en optimaliseren van business intelligence-oplossingen.

We ondersteunen u bij het ontwikkelen van datawarehouses, het creëren van rapportagedashboards en het uitvoeren van geavanceerde analyses.

Met onze diensten kunt u waardevolle inzichten verkrijgen uit uw data en datagedreven beslissingen nemen.

Gestructureerde aanpak

Onze beheer- en dienstenpakketten zijn gebaseerd op een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat de implementatie en het beheer van uw datamanagementomgeving soepel verlopen. We hebben duidelijke processen en procedures ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces efficiënt en effectief wordt uitgevoerd. Vanaf de analyse van uw behoeften tot de implementatie en doorlopende ondersteuning, we zorgen voor een gestroomlijnd proces dat uw organisatie ondersteunt.

Partnerschap en ondersteuning

Bij Arteq zien we onszelf als uw partner in datamanagement. We streven naar langdurige partnerships met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en continue ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en u te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van datamanagement. We zijn er om u te helpen bij elke stap van uw datamanagementreis en om uw succes te waarborgen.

Contact:

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze datamanagementdiensten u kunnen ondersteunen bij het efficiënt beheren van uw waardevolle gegevens.

Bij Arteq begrijpen we het belang van een effectief datamanagement, en we staan klaar om u te helpen bij het organiseren, beveiligen en optimaliseren van uw data.