Datamanagement

ICT betekent data. Verzamelen, opslaan en bewerken van gegevens om doelen te bereiken: producten en diensten naar de markt brengen, klanten binden en informeren, en continu verbeteren.

Om dit te bereiken willen bedrijven over steeds meer data beschikken, en is de wijze waarop die data gebruikt worden continu aan wijzigingen onderhevig. Data die vandaag essentieel zijn om een product te maken, kunnen morgen verouderd zijn. Data die vandaag niet relevant lijken te zijn kunnen morgen de weg naar een nieuwe dienst wijzen. Data zijn de sleutel naar succes.

Ieder bedrijf dient te bepalen hoe om te gaan met die data, maar dat het hebben van data een goudmijn kan zijn is een gegeven. Dit veroorzaakt binnen veel bedrijven een verzamel- en bewaardrift met grote consequenties voor de ICT-afdeling. Hoe en waar worden al die gegevens opgeslagen? Hoe wordt voorkomen dat het gegevensvolume niet remmend werkt op de dagelijkse operatie? Hoe beschermen we al die gegevens tegen oneigenlijk gebruik? Hoe wordt voldaan aan wet- en regelgeving? Hoe wordt voorkomen dat data-opslag en -processing een te groot gat in het ICT-budget slaan?

Wij helpen onze relaties al jaren met oplossingen voor complexe opslagvraagstukken. Uitgaande van uw bedrijfsdoelstellingen en lange termijn visie en de technische en commerciële mogelijkheden bepalen we samen met u de beste weg naar de toekomst.

Zodat u slagvaardig en succesvol kunt blijven. En wij ook!