Datakwaliteit

Verhoog de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van uw Data

Bij Arteq begrijpen we het belang van datakwaliteit en data cleansing in het tijdperk van digitale transformatie en technologische vooruitgang. Als uw betrouwbare partner voor Data Management bieden we advies, oplossingen, ondersteuning en diensten om de kwaliteit van uw data te verbeteren en op te schonen. Met onze expertise helpen we uw organisatie om de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van uw data te verhogen, zodat u gefundeerde beslissingen kunt nemen en waardevolle inzichten kunt genereren.

Meest gestelde vragen over Data Kwaliteit en Data Cleansing

Weet u welke datakwaliteits problemen u heeft?

We helpen u bij het identificeren van inconsistenties, duplicaten en andere kwaliteitsproblemen in uw data.

Weet u welke data gereinigd moet worden?


We analyseren uw data om te bepalen welke data gereinigd moet worden en welke stappen nodig zijn om dit te bereiken.

Weet u hoe uw datakwaliteit verbeterd kan worden?

We bieden op maat gemaakte oplossingen en processen om de kwaliteit van uw data te verbeteren en data cleansing uit te voeren

Hoe lang moet u data bewaren na het opschonen?


We helpen u bij het definiëren van bewaartermijnen voor uw geschoonde data, rekening houdend met geldende wet- en regelgeving.

Verbetering van Datakwaliteit voor optimaal gebruik

Bij Arteq hebben we een team van experts dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van uw data. We begrijpen dat accurate, volledige en consistente data essentieel is voor het nemen van beslissingen en het verkrijgen van betrouwbare inzichten. Onze experts werken samen met u om uw datakwaliteitsproblemen te identificeren en te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen en processen om de kwaliteit van uw data te verbeteren.

We richten ons op het opschonen van dubbele, inconsistente en verouderde data, het valideren van data-integriteit en het standaardiseren van dataformaten. Door het gebruik van data analyse software en methodologieën zorgen we ervoor dat uw data betrouwbaar en nauwkeurig is, waardoor u kunt vertrouwen op de resultaten van uw analyses en besluitvorming.

Data Cleansing voor schone en hoogwaardige Data

Data kan verontreinigd worden door verschillende factoren, zoals invoerfouten, systeemfouten, integratie verschillende data bronnen en verouderde informatie. Daarom bieden we data cleansingdiensten om uw data te schonen en te corrigeren. Onze experts analyseren uw data, identificeren inconsistente, onjuiste en incomplete gegevens en voeren vervolgens de nodige stappen uit om uw data op te schonen.

Om inconsistenties en onnauwkeurigheden in de data te ontdekken gebruiken wij zowel algoritmen en data tool maar zullen wij ten eerste met onze handen in de data zitten om deze te analyseren alvorens de data wordt geschoond. Dit opschonen houdt in het detecteren en corrigeren van onjuiste waarden, het aanvullen van ontbrekende gegevens en het verwijderen van duplicaten. Het resultaat is schone, betrouwbare en hoogwaardige data die uw organisatie in staat stelt om effectieve analyses uit te voeren en gefundeerde beslissingen te nemen.

Verbindingen met Data Governance en Data Opslag voor Optimale Datakwaliteit 

Wij onderkennen het belang van het verbinden van datakwaliteit met data governance en dataopslag. Data governance zorgt ervoor dat uw data op de juiste manier wordt beheerd en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, terwijl dataopslag ervoor zorgt dat uw data veilig wordt bewaard en toegankelijk is. Onze experts werken nauw samen met u om een geïntegreerde aanpak te bieden voor uw Data Management, waarbij datakwaliteit, data governance en dataopslag naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Onze referenties

Contact:

Neem vandaag nog contact op met Arteq voor uw datakwaliteits- en datacleansingbehoeften.

Met onze expertise kunt u de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van uw data verhogen, zodat u gefundeerde beslissingen kunt nemen en waardevolle inzichten kunt genereren.
Bereid u voor om te profiteren van schone en hoogwaardige data die de basis vormt voor succesvolle analyses en optimale besluiten te maken op basis van jullie data.