Data Governance

Waarborg de Veiligheid en Compliance van Uw Data

 

Arteq onderschrijft het belang van data governance in het tijdperk van digitale transformatie en technologische vooruitgang. Als uw betrouwbare partner voor Data Management bieden wij advies, oplossingen, ondersteuning en diensten. Dit om de veiligheid en compliance van uw data te waarborgen. Met onze expertise helpen we uw organisatie bij het opzetten van een solide data governance framework.

Dit zodat uw data op de juiste manier wordt beheerd.
Of toegankelijk is voor de juiste mensen en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Meest gestelde vragen over Data Governance

Weet u welke data u heeft?

Wij helpen u bij het identificeren van de verschillende soorten data die binnen uw organisatie worden gebruikt, inclusief de gevoeligheid en classificatie ervan.

Weet u waar uw data zich bevind?

Wij helpen u bij het identificeren van de locaties waar uw data wordt opgeslagen.
En hoe deze wordt overgedragen en gedeeld binnen uw organisatie.

Weet u wat u met uw data wilt bereiken?

Samen met u begrijpen we uw doelen en vereisten, zodat we maatregelen kunnen implementeren die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Hoe lang moet u uw data bewaren?

Wij helpen u bij het definiëren van bewaartermijnen en het implementeren van een gegevensbewaarbeleid dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Solide Data Governance Framework voor Uw Organisatie

Arteq heeft een team van experts dat zich richt op het opzetten van een solide data governance framework voor uw organisatie. Wij begrijpen dat het waarborgen van de veiligheid, privacy en compliance van uw data van cruciaal belang is.
Daarom werken onze  experts nauw met u samen om de juiste procedures, richtlijnen en controlemechanismen vast te stellen die ervoor zorgen dat uw data op de juiste manier wordt beheerd en gebruikt.

Wij focussen op belangrijke aspecten zoals gegevensbeveiliging, privacybescherming, toegangsbeheer en gegevensintegriteit. Door middel van robuuste beveiligingsmaatregelen en geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat uw data veilig is. Zowel tegen ongeautoriseerde toegang, dataverlies en andere beveiligingsrisico’s. Ook implementeren we strikte privacyrichtlijnen om ervoor te zorgen dat uw data wordt beschermd. En dat u voldoet aan de geldende privacywetgeving.

Verbindingen met Data Opslag en Data Engineering voor Optimale Data Governance

Arteq onderschrijft het belang van het verbinden van data governance met dataopslag en data engineering. Dataopslag zorgt ervoor dat uw data veilig wordt bewaard en toegankelijk is.
Dit terwijl data engineering zich richt op het beheren en optimaliseren van uw data-engineeringprocessen. Onze experts werken nauw samen met u om een geïntegreerde aanpak te bieden voor uw Data Management.

Hierdoor sluiten data governance, dataopslag en data engineering naadloos op elkaar aan.

Onze referenties

Contact:

Neem vandaag nog contact op met Arteq voor uw data governance-behoeften.

Met onze expertise kunt u de veiligheid en compliance van uw data waarborgen en ervoor zorgen dat uw data  juiste wordt beheerd.
Bereid u voor om vol vertrouwen te opereren, wetende dat uw waardevolle data in veilige handen is. En bovendien voldoet aan de geldende regelgeving met onze uitgebreide oplossingen.